Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till havet


Vi, du och jag
återförenades
över varm vit sand
någon halvtimmes färd
just syd om Cancun

ja vi möttes mitt i en rörelse
och du gungade mig
lyfte min kropp så lätt
och slängde mig som sjögräs
med salt i mun

och i din mjuka famn
upptäckte jag åter min sanna natur
jag, en obetydlig liten livssurfare
som bara helt enkelt vill dansa

med livets hav




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 646 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-18 18:20



Bookmark and Share


    Erika H
dansar med, dansar i och på
leker dig lyckligt trött
bland sköljande renhet
i alltets stund

en vacker text om det stora, enastående och det lilla fantastiska

gillas
2007-04-19

  Antropofagen
Så skönt att bara gunga med... go with the flow Micke!
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist