Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild..



Regnet faller
Det piskar i mitt ansikte
Varför bry sig?

Vet inte om det kommer några tårar
Ser inte genom allt mörker
Har försökt hålla in allt
Men det har tyvärr misslyckats

Lyssnar på \"under ytan\" på mp3:n
Under ytan bränner bilden mig..
Sant som det är sagt
Troligtvis döljer muren som jag byggt

Strumporna är blöta av allt regn
Jag ser ner i en vattenpöl
Jag är glad att det regnar
Jag vill inte se mig själv

Snart är allt över
Bara lite lite kvar tills jag kommer bort
Bort från denna håla
Där jag har haft samma bild hela tiden

Men jag ska skaffa en ny spegelbild
En som jag kan vara stolt över,
En spegelbild som jag vill se i en vattenpöl..




Fri vers av mizzW
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-04-18 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mizzW