Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömda sår



Såren på min arm går upp


Blodet rinner


Springer snabbt efter en röd färgburk


Målar lite på armen


De ser bara den röda färgen


Och ingen ser ingen mina sår..




Fri vers av mizzW
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-04-18 18:34



Bookmark and Share


  månica
fint, insiktsfullt runt ett personligt men likväl allmängiltigt tema
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

mizzW