Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Theodor och Ellen


Pianopuls - en taktlös historia 5

Elaine var hans triumf som författare. Hennes hårda uppväxt som i fosterhem hade gjort henne till en stålmagnolia. Fullständigt hänsynslöst hade hon sedan tagit sig fram i världen genom att svindla äldre änklingar. Tanken på Elaine lös i världen gjorde Theodor illamående och han erinrade sig en obehaglig känsla han haft under författandet. En vag aning om att hans romanfigur dränerade inte bara sina medkaraktärer utan även sin skapare på såväl likvida medel som ren livsenergi. Hållande boken framför sig, som vampyrjägaren krucifixet, knackade han på hennes dörr. Elaine hade en svag punkt. Hennes sista offer hade varit hennes far.




Övriga genrer av Attimi
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-04-18 20:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mmm...väntar med spänning på fotsättning
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi