Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förälskad

Förälskad är jag,
just idag

Men jag kan inte hindra mina känslor,
för dom bränner som nässlor.

Vad ska jag göra?
ska jag ta katten och köra?

ja vet inte längre =(




Fri vers av Miranda_singer
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-19 10:18



Bookmark and Share


    Miranda_singer
Jag var flum när jag skrev denna!
2007-07-13

    RebeccaW
Kul dikt o sött skrivet:)
2007-06-26

    Miranda_singer
Ingen komenterar!
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Miranda_singer