Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden






de svartglittrande
högsommarhaven
som blåste upp
våra hjärtan

tystnar

långsamt går kärleken mot dörren



innan vi somnar in
i den avgrundslika natten
sträcker du ut din hand

och jag gråter
över alla gåvor
jag inte längre vill ha

























Fri vers av Alfie M
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-19 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M