Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens prins..



Titta bortom månen och skåda ditt rike
Du är den utvalda sonen, det finns inget som dess like
Riket, makten och äran är ditt
Du kan välja fritt
Ingen kan ta ifrån dig tronen
Ansvaret är ditt, att hålla den jämna tonen
Månen är din krona, stjärnorna dina undersåtar
Du är den värdefullaste skatten
För du är prins av natten




Fri vers av mizzW
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-04-19 16:38



Bookmark and Share


    Knasboll
jag får gåshud.

skit bra!!
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

mizzW