Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min rätt att nå.

Låt mig få offra några droppar duktighet
för att på egen hand fastställa helhet
Betrakta avgrunden innan jag rättfärdigar lusten
att växa fristående och oberoende
av systematik
Och utan manualer
leva mitt liv.




Fri vers av Elália
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-04-19 17:24



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Härlig text, själv brukar tänka> det finns minst tre olika sätt att nå fram till samma resultat, så go baby!!
2007-04-22

    Ling
Antar att någon ska vara några. Annars mycket bra. Gillar den
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Elália
Elália