Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gabriel


Pianopuls - en taktlös historia 8

Att skriva innebär en livslång jakt på blyerts, bläck och flata ytor att sätta sitt märke på. En enkel resa till odödlighet genom tusentals unika ordföljder. Men få inser att i lika hög grad som sinnet märker pappret med sin berättelse märker berättelsen sinnet. Och detta är en skrift som inte är mindre permanent för att den är osynlig. En människa kan ägna decennier åt att försöka utplåna det som skrivits bara för att finna att hjärtats text är som ett bamburör. Den står antingen emot eller splittras. Aldrig ger den vika. Därför stod också Gabriel i kapellet den dagen.




Övriga genrer av Attimi
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-04-19 20:29



Bookmark and Share


  Cris
Verkligen en intressant filosoferande kring.. skrivandet.. och avslutet med Gabriel..hm..är ngn död.. barnet!? aah..
2007-04-20

  Sanchez VIP
intressant historia dvs du har en intressant poäng där i mitten av berättelsen.

Det skrivnas vidd och innebörd är inte fullständigt uppenbar för den som skrev texten så att i varierande grad får man vissa gånger mer, vissa gånger mindre, tankar tillbaka än antalet tankar man skrev ner.

Men sedan, med hjärtats text, innebär det du säger att varje hjärta har en text som aldrig nånsin går att ändra?
2007-04-19

  ÅsaLena
Underbart ordflyt....
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi