Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och det är bara du du & åter du

helst av allt vill jag bara ringa dig.

berätta om hur mycket jag ångrar mig
berätta om hur mycket jag saknar dig.

kanske till och med berätta hur mycket jag vill ha dig hos mig
hur mycket jag vill känna din kropp emot min
berätta för dig hur mycket jag vill känna dina läppar mot mina.

men jag vet..
att hur mycket jag än skulle vilja ringa och berätta
så skulle tårarna dränka mina ord.






Fri vers av amaandha
Läst 354 gånger
Publicerad 2007-04-19 20:49



Bookmark and Share


  empty
grymt söt, påminner om min text, säg att du älskar mig
kul att du har börjat skriva igen :P
hur är det annars?
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

amaandha
amaandha