Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte riktigt om jag förstått det här med 100 ordare. Jag har iallafall skrivit hundra ord, dock utan något \"tema\" men hoppas på det bästa ändå!


Dra paralleller med sig själv.

Jag tvivlar inte på att inre monologer kan göra folk galna, heller inte att det ligger en viss sanning i att jag är min egen bästa lyssnare.
Det är frågorna hörda av bara mina öron och bekräftade av bara min röst som jag får ut mest sanning utav, eller bara tystnaden -måhända det lämpligaste svar på mina yttranden som aldrig låter lika bra som i tankarna när jag försöker tala med dig.
Ändå, jag bekänner några blyga tankars avund på din stadiga rösts betoningar och ett par väl utvalda ord frambringade för att fascinera.
Och göra mig ännu mer blyg.




Fri vers av Elália
Läst 496 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-19 21:51



Bookmark and Share


    Ling
Jag vet inte heller så mycket om 100ordare men den här texten älskar jag! Fan vad bra Titer. <3
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Elália
Elália