Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill gå men kan inte

Jag hörde dig bakom mig
Men jag vände inte om
Ville gå min egna väg
Det gjorde ont
Men jag hade inget val
Ville inte drunkna i dina löngner
Mina fötter vände inte om
Jag stog stilla och lyssnade
Det var du som stog och skrek
Men jag vägrade att höra
Jag hade bestämt mig
Jag skulle gå den här vägen själv
Och du får inte följa med




Fri vers av teaterapa
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-20 09:36



Bookmark and Share


  Agnes
Girlpower! Det tycker jag om! Här formulerar du en styrka som är få förunnande i så unga år. Starkt, medvetet och självklart! Du lyser, Flisan!
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa