Sista strofen av inspirade av Dikt-Anders i "senryustafetten".
Ändrat igen och igen.

&#" />

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista strofen av inspirade av Dikt-Anders i "senryustafetten".
Ändrat igen och igen.

&#


Som du och jag


kärleksatrofi;

lik två svaga hjärtmusklar
 

~ förtvinade Vi ~

  

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 439 gånger
Publicerad 2007-04-20 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer