Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pallar inte trycket!


ffs, som du brukade säga bara för att jag sa det.



ibland gråter jag mig själv till söms
även fast jag inte sover så djup

jag vill bara flyga iväg med ett leende
till en annan plats, där det känns bra

att leva.




Fri vers av amaandha
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-04-20 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amaandha
amaandha