Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
betänk nu att det är trall utan a på slutet!


vårtrall


med Stockholm i ryggen
på tåget till Lund
med tid som enda sällskap

andas färden sig själv
lyfter från ord
glider på toner
som smakar pastell

har redan vid Nässjö
hunnit ända hem

som ett rö för vinden
som fjolårsgräs
utan anlag för knoppar
men med envishet

leder vägen bort
nästan alltid
ända hem




Fri vers av Maud Li
Läst 321 gånger
Publicerad 2007-04-20 17:50



Bookmark and Share


  aftermath
gemytet väntar dig i Skåne..
fin text det här!
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li