Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vandrade runt lite bland texterna här, såg och reflekterade:


Fula ord



kan ett ord vara fult
eller vackert i sig?

ord är en kombination av bokstäver

det finns 28 bokstäver i vårt alfabete
vilka bokstäver är vackra
vilka är fula?

skriver du fula bokstäver lilla vän
aj aj så får man inte göra
tänk fula tankar i stället
- de syns inte!




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 503 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-20 22:35



Bookmark and Share


  Tingsta
Fula ord, nja.
Men vissa ord känns mindre snygga.
Som t ex galtahôpp.
Tycker jag.
2007-05-25

  Antropofagen
kloka reflexisar, Morgana!
2007-05-08

    Göte Holmlund
allt som är fult är bra ty det är det saliga
2007-04-21

    ej medlem längre
Underbar! Göm det som är fult....
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger