En del av "fri haikustafetten - SOMMAR"... första strofen av Kaia.

俳句 haiku - xiv

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av "fri haikustafetten - SOMMAR"... första strofen av Kaia.

俳句 haiku - xiv




Jasmindoften


med full välbehag

andas in din kära doft


~ blommiga jasmin ~

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 647 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-21 00:07



Bookmark and Share


  Kim VIP
Såg häromkvällen något program där man försiktigt hanterade blombladen och gjorde olika rätter, marmelader etc av dem... en fröjd att se de mjuka händerna, annars blev blombladen lätt bruna. Det ger associationer tycker jag!
2009-08-01

  Ann-christin
Älskar denna förföriska doft
bra skrivet kan även känna
denna ljuvliga doft
2008-10-31

    Digestivekex
Nej, jag ångrar mig, det var svårt. ;);) Bra text iaf.
2007-04-22

    Digestivekex
Gillade den skarpt! Ursäkta mig, men jag tar en bit av den... ;)
2007-04-22

  Azerola
åhh...jag tyckte att du knöt ihop den såå fint och så härlig bild sen. Tack!
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer