Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda fåglar

Flytande silver i drömmar,
rinnande, porlande, virvlande här.
rytande iver i strömmar,
förångade stiga, mot ny atmosfär.

I en främman dimension,
ur perspektivet Okänt,
där flockas döda fåglar,
inatt.

När näktergalen tiger still,
säg har du nånsin lyssnat till,
när döda fåglar sjunger,
Min skatt?




Fri vers av Gärdsmyg
Läst 772 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-21 17:14



Bookmark and Share


  Ravn Hansen
Den här dikten talade verkligen till mig på ett sätt som jag tyckte mycket om. Den liksom visualiserar sig själv i ens inre ögon som en abstrakt blandning av mörkrets nyanser. Förförisk på ett märkligt sätt.
2008-10-28

  Banehallow
en bäcksvart dröm på gränsen till verklighet. jag gillar det!
2007-05-11

  Moonwater
Ställer samma fråga som förgående talare: Var får du allt ifrån?
Underbart, underbart!
2007-04-23

  Kim Alexis
Helt fantastiskt! Var får du allt ifrån?
2007-04-23

  Sanchez VIP
du skriver väldigt fint och i denna dikt har du väldigt fint flöde, hela dikten rinner av sig själv

en död fågels sång framkallar uppgivenhet hos mig, sorglig dikt enligt min subjektiva uppfattning
2007-04-22

  KonstigaKatter
hmm... intressant, vem hör döda fåglars sång? Gillar.
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Gärdsmyg
Gärdsmyg

Mina favoriter
Sorgefågel - Senryu