Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att känna frestelse


Ormen

Ormen

slingrar omkring

i mitt liv

frestar

lockar

fräser mot mig

med den

förbjudna frukten

jag krossar

 dess huvud 

med min fot

och gråter.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-04-21 20:09



Bookmark and Share


  Eline.P
Så bra fångat, exakt så är det ju ibland. När förnuftet är starkare än längtan.
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström