Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

Mitt hjärta är enknytnäve av sten
den bankar
ge dom
ge dom
ge dom

Jag vill att det ska sluta
att det ska mjukna
att det ska ticka
i takt med tiden
som jag vill ifrån

Jag tänkte måla mitt hjärta
i olja på duk
ett varmrött hjärta
mot dunkel bakgrund......
men duken räckte inte till

Vad gör man när ens hjärta
inte får plats
ens på den största duk man har?




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-04-21 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg