En del av "tankastafetten"... första strofen av Lena K Nilsson.

... och tack Åsa!

短歌 tanka - i

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av "tankastafetten"... första strofen av Lena K Nilsson.

... och tack Åsa!

短歌 tanka - i




Våren sinom våren


läker i sinom
o tusen sinom tusen

mitt brustna hjärta

kommer en vårbild igen
utan Dig i ögonvrån

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 814 gånger
Publicerad 2007-04-22 12:14



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
bara så vacker
smälter som vårisen
av värmen
i denna
fast sorglig
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer