Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV:n

Jag hoppar upp, jag hoppar ner
jag hoppar åt sidan, jag hoppar av...
Nejdå, jag bara skämtar!
Det är ju så mycket roligt på TV:n.




Fri vers av Veronika Lundqvist
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-03-01 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist