Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordnötter och du

Jordnötter är små och gyllenbruna,
de knastrar och knakar så gott.
När jag tuggar dem i min mun...

Det är lika kul att tugga nötter,
som att samtala med dig.
När du talar hör jag samma knaster..

Du är fylld av dynga,
och du kastar allt på mig..

Ge upp, gå och knastra med någon annan.
Ty jag är ej intresserad..




Fri vers av Linus Berg
Läst 459 gånger
Publicerad 2005-03-02 00:15



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
hehe..som popcorn fantasten på biografen.irriterande person du skriver om. en sån ska man inte ha i sin omgivning!
2005-03-30

  Josef Winroth
Måste le lite när jag läser...
bra skrivet, gillar "liknelsen"..
2005-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Linus Berg
Linus Berg