Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slav Liv

Du är min slav!
Du ska hata mig,
men göra som jag säger!

När min piska repar din rygg,
då ska du buga.
Du ska buga och säga;
\"Ja, min herre\".

Jag är din Lord!
Du ska sätta ditt liv
före mitt.

När jag dött,
ska du följa mig i min grav.
Där ska du leva din tid.
Du är inget,
blott en värdelös slav..




Fri vers av Linus Berg
Läst 548 gånger
Publicerad 2005-04-04 03:26



Bookmark and Share


  isidore
Du ska sätta ditt liv
före mitt.

Förstår jag inte alls, vad har det med slaveri att göra? Det är en ganska dålig dikt.
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Linus Berg
Linus Berg