Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under Kistans Lock

Som du ser,
lever jag inte mer.

Död som en gråsten,
utan armar och utan ben.

Uppdelad i bitar ligger jag här,
du vill spy, när du står där.

Bortgången kommer jag alltid vara,
utan till någon himmel att fara.

I en kista ska jag ruttna bort,
men du är hos mig inom kort.




Fri vers av Linus Berg
Läst 563 gånger
Publicerad 2005-04-04 03:17



Bookmark and Share


  vissla
finurligt skriven
bra flyt
2005-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Linus Berg
Linus Berg