Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodologen

Om och om slog jag mig blodig.
Ju blodigare det blev,
desto mer njöt jag.

Med mina nävar
grävde jag mig fram
i ditt ansikte.

Där det en gång
funnits ett ansikte,
fanns där nu en krater
och en sörja av blod och ben.

Jag log när jag sakta
drog knytnäven ur ditt trasiga ansikte.
Jag smekte det som en gång var en kind,
jag viskade ömt i ditt öra;
att kärleken är blind.




Fri vers av Linus Berg
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-04-04 03:17



Bookmark and Share


  vissla
jag såg inte att det stog MIG i första stycket, men min kritik kan väl på nåt sätt ändå stå kvar
2005-04-04

  vissla
ja, så kan det nog funka
för nån som antingen har en aggressivitet lagrad sen hundra år eller som fastnat i en empatilös vilsen och nedåtgående sprialtrappa
2005-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Linus Berg
Linus Berg