Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla människa

du är så trött,så trött
du vill inte se
vad människor gör mot varandra
du orkar inte se
vad människorna inte gör

du tänkte försöka
men du kan inte ställa allt tillrätta
du måste ge upp

du tvingas inse
att det går
långsamt
att förändra världen
man blir förbannat less
när man försöker.....

ingen vill förstå
hur lite som egentligen behövs




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-04-22 19:59



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
Mycket intelligent text som är väl formulerad
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg