Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"så länge vi älskar\"

vägen som var så vacker
den jag kysste med mina fötter
den jag kunde vandra om jag vore blind

biten som sammansvetsade oss
där var vi med varandra
och glömde världen

nu överröstar tystnaden skriket
för tystnaden ekar mot de tomma väggarna

för kalla tårar faller längs kinden
där hjärtat inte är fullt på rött blod


och solens strålar värmer inte längre en frusen hand




Fri vers av mooj
Läst 464 gånger
Publicerad 2007-04-22 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mooj
mooj