Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är förbjudna varandra

du invarderar mina drömmar med osanning
varken framtid eller dåtid

jag har fantasier om dig och mig tillsammans
baserade på några få nätter av gemensamma andetag och konversationer.
det var i hemliget det fanns ett vi

vi hade ingen framtid då
och egentligen har vi aldrig haft något sammanflätat förflutet



jag vill ha en natt till

en sista natt när vi låtsas vara varandras för alltid




Fri vers av mooj
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-09 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mooj
mooj