Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag lovar dig med hela mitt hjärta och själ

älskling jag vet hur det känns
när broar till tryggheten bränns


kan vi bygga nya murar som håller
i nöd och lust
vått som torrt

kan vi plantera oss tillsammans
för att gro, växa
dela samma pinne


vill vi
kan vi



jag hittade min soulmate, mitt hjärta, min styrka




Fri vers av mooj
Läst 473 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 21:50



Bookmark and Share


  tingeling
underbar!
2007-07-23

  joweeel
...utan dig kommer jag aldrig att lyckas...
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

mooj
mooj