Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den ena är du, den andra är jag

två indianer
en flod

och floden var för stark för att korsa simmandes
för djup för att vada genom
för bred för att hoppa över

träd fanns på bådas sida men ingen byggde flotten

två indianer
fortfarande delade av floden


möjligheten att förenas för evigt fanns
men togs aldrig




Fri vers av mooj
Läst 392 gånger
Publicerad 2007-08-13 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mooj
mooj