Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inte hur många andetag du tar som räknas utan hur många andlösa ögonblick du får

murar faller så lätt, älskling


mörkret från hösten tränger sig in i min kropp
den liksom bryter sig in, som kriminella som letar silver
eller som när män går in för hårt och underlivet spricker

- livet spricker

det är så det känns.




hör jag i syne eller ekar vissa saker för evigt?




Fri vers av mooj
Läst 603 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-27 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mooj
mooj