Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
okej...jag vet att jag är besatt...man tack gode gud att hans lektion snart är slut!!


även fast

Även fast solen lyser,
Så sitter jag och fryser.

(Jag saknar dig)

Och att säga att jag klara mig galant
(Utan dig älskade)
Låter inte riktigt sant!

Jag önskar du var här
(För utan dig är allt fel)
Och tog bort mina abstinensbesvär.




Fri vers av angel of tears
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-04-23 10:05



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
aaaw =) Den här var jättesöt ^^ Älskar rimmen =D
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears