Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Wow, jag måste ha varit helt jävla deprimerad när jag skrev det här. Kan nästan förstå allting. Tror jag.


skit i mig, då!

du vill inte, det vet jag.
jag är
\"i nödfall\",
kanske kanske
& vi får se.
Helst inte
\"vill byta...
... vill längre bak\"
nämen så inte!

och du är inte bättre.
vadå vänner?
vadå vill du (inte jag),
att tänka på mig
ärlikamed noll.
jag är en sån jävla nolla.
nollad

sen har vi dig.
jävla glidare, parasit!
ta & ta och ta
när får jag
tillbaka
ingenting?
för jag har inget
kvar att ge.

och det är inte så himla lätt
att gå emot världen
bara för att världen går emot
dig
jag är fan en
lika stor motgång själv

(har det nåt med storleken att göra...?)




Fri vers av misa
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-04-23 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

misa
misa