Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur man blev till...


Kryddad

humm, få se...



vi tar en liten tjej, hon där!

dränker henne i problem,

penslar på en aning bortkommenhet,

en dos envishet kan ju aldrig skada...

doppar henne snabbt i en burk olycklig kärlek

och strör på lite övertänkande.

klart! och vad har vi fått?



zebrafisk




Övriga genrer av zebrafisk
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-23 19:30



Bookmark and Share


    mumintrollet
Fiin dikt=) Mkt bra. Men du har ju vänner:)
2007-05-03

    ej medlem längre
hah^^ du e ju skön du:)
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

zebrafisk

Mina favoriter
MSN