Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och Du sade till Mig att Du är på väg bort från branschen...?! HA! HA! HA!

 




LET\'S BE FRANK! (And I\'ll be Juliet).

 

 

jag vill

whipe out that smile off your face

och skjuta dig

 

 

ut i rymden

 

du är den siste av dom
som kallat mig
'blomman'

och sen ändrat mitt namn

klyvt mina atomer mitt itu


men du vet vad
som händer då?

 

nuclear-mother-fucker

 

smile, when your atoms are breaking, darling
eller
when your heart is aching?

 

jag minns inte

 

men jag minns att du sa att du aldrig ler på foton

och häromdagen råkade jag få syn på

 

 

att du ändrat dig i den frågan

 

~~~~~~~~~~~~

 

 

tänkte bara ge dig ett tips
eftersom jag ändå såg tydligt
att du verkligen inte är van

 

när man ler (på ett foto)
så finns det egentligen
bara ett sätt att göra det

 

 

riktigt.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av fossie
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-04-23 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie