Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag hade pengar skulle jag köpa en staty av Reinfeldt och ge honom all min kärlek


Lite TV

Jag tappar kontrollen

Jag ser igenom de glasartade blickarna

Jag skriker

Är det sunt att alla vill bli rika
Är det helt okej att ha olika lön för samma arbete
Är det något fult att säga ifrån
Är det inte folket som ska stå enade
Är det bra med elitistiska skolor för rika
Är det bara jag som mår illa
Är det bara jag som undrar va fan det är som händer
Är det bara jag som..............

Jag har fått min medicin nu

Lite TV

Lite kaffe

Lite sömn

Lite vardagspropaganda

Lite vaccumförpackat liv

Jag vet nu att det svenska stålet biter

Jag är nu beredd att ställa mig i ledet igen

Jag är rädd igen

Precis som de vill att jag ska vara




Övriga genrer av Erik Wiberg
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-04-23 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Wiberg
Erik Wiberg