Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
okej men du då


ordets inbördeskrig

Du var en orkan
Torkan i ordbrunnen
munnen blev en sandpinad öken
sökte en förklaring på ditt leende
dubbelseende och rundfotad försvårade
vårades det för oss eller galningarna
kölhalningarna duggade tätt hos dina bekanta
bastanta fördomar mot killen i skägget
drägget med vinylsamling och knuten näve
snäv är vägen till hjärtats vrår
får får i tanken när vi omslingrade somnar
välkomnar ännu ett år med dig hos mig
nej denna saga är blott en saga för oss hutvetade
letade i ordboken men hutvetade fanns inte
din tekopp och min kaffemugg ett omaka par
har velat vara en karlakarl men kan inte dansa så bra

Meningen är även för mig förseglad

Men hon har jävligt snygga händer




Övriga genrer av Erik Wiberg
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-04-24 03:48



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En text som ger bilder och dofter och stämning...suveränt!!!!
2007-04-27

  Sanchez VIP
Jag? jag säger bara att jag uppskattar dina ord

mycket fint, dikten rinner som vatten och har ett underbart språk
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Erik Wiberg
Erik Wiberg