Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturens läkande krafter


Naturens under

när själen trasa sönder 

när livet krossats 

när hjärtat frusit 

när blodet stelnat

 i  artärerna

i symbios

 med naturens

stillande

vill jag

läkas igen




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 708 gånger
Publicerad 2007-04-24 08:55



Bookmark and Share


  Eline.P
Så rätt och så vackert beskrivet. Naturen är outstanding i läkekonsten, jag slet i det närmsta ut skogsstigarna under mina svåraste år.
Det finns en unik samklang mellan oss och Guds skapelse som lugnar och läker. Det finns ett ålderdomligt ord \"hugsvavelse\"(tror jag) som stämmer gott.
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström