En del av "fri haikustafetten - SOMMAR"... första strofen av Angelhug.

erotiku - min första

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av "fri haikustafetten - SOMMAR"... första strofen av Angelhug.

erotiku - min första




naken baddare


ett dopp svalkar skönt

njuta i ditt livfullt hav


~ simmande på rygg ~

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 1029 gånger
Publicerad 2007-04-24 10:41



Bookmark and Share


  Helene Månsson
tror inte det är \"hon\" som simmar på rygg, det är väl du?
2007-05-06

  Carol Baylis
Jer - jag ler och ser det framför mig. Svensk sommar när den är som bäst fångat i 17 stavelser, skickligt.

Steve - även män bör simma på rygg, när vattnet är varmt förstås.
2007-04-24

  Jessica Ebbesson
En vacker erotiku med charmig slutrad.
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer