Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naboe

Kärlek är
granne till Hat




Fri vers av Marita Persson
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-04-24 18:45



Bookmark and Share


    JJ VIP
Hoppas du har fel! Men trotts dessa motpoler så möts de någonstans.....Mvh. JJ.
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson