Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jord för hennes rötter, vatten för hennes jord


Maneater?

 

 

 

 

stadigt växande

hon

 ser
sin potential


för

 

 

varje

 

 

lämnad

 

 

man

 

 

 

 

 




Fri vers av fossie
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-04-24 22:06



Bookmark and Share


  panikglädje
Snygg! Gillar mycket!
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie