Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanningar svider och kan vara stötande


ett litet luder...


Huvudet är fullt av ingenting,
mest tingeling.

Stigarna är leriga,
mina leenden är smått snea.

Hur mycket jag än målar om alla mina rum, flyttar till olika städer, bytar kläder, bytar stil.

Likförbannat kommer jag inte ifrån min värsta fiende.

En liten sprallig flicka som en gång togs av ett monster och smutsades ner till ett litet luder.

Kan inte sminkas bort.

Hon är ett litet stycke och det vet varenda kuk.

Ja så kan det gå...
men ändå träskar man på...




Fri vers av Vildaste
Läst 840 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-04-25 01:27



Bookmark and Share


    Droiden
Tjacka ett tält på ÖB å flytta hem till nån av dina sugardadies på nätete DDÖ !
2008-02-16

  aol
fan jag blev så berörd
2008-01-20

  månica
att bära sitt stigmata utan att dra på sig offerkoftan.. en svår balansgång. en ledig text trots den ruvande svärtan.
2007-04-25

  Sanchez VIP
mycket läsvärt, verkligen mycket läsvärt
2007-04-25

  PetraSally
oj...på en gång lustig och tragisk...välskrivet....
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste