Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Disciplin

 

Låter som namn på någon medicin.
Och det kanske det också är
För vid betänkande ser man lätt
att förutan den uppstår
tusenden av människans problem




Fri vers av Rachel Roth
Läst 81 gånger
Publicerad 2007-04-25 06:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth