Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glädje över att än en gång få uppleva våren


Lövsprickning

Lövsprickning

denna ljuva smärtsamma

förhoppningens tid

genom tårar

ser jag

 ljusgröna blad

tulpaner, pärlhyacinter

blanda sina färger

med

mandelbuskens rosa blommor

tacksam upplever jag ännu en vår

min kropp fylls av förhoppningar

mitt hjärta av kärlek

 

tack naturen 

för att du ännu en gång

 låter mig

 få uppleva din  fägring  




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 423 gånger
Publicerad 2007-04-26 10:28



Bookmark and Share


  Sunlight
Vackra tacksamhetens ord till något som man många gånger tar för givet... Tack!
2007-04-27

  Annmargreta
Fint är det du skriver,
jag längtar efter sprickning
när jag ser ut på snön inne
i skogen bakom huset.
Ha det så skönt! Kram!
2007-04-26

  Eline.P
En ljuvlig och skör längtansdikt. Ingen kan som du fånga vårens underbara under så skönt så vemodigt och längtande.
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström