Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snö inne...

Bära in veden?
Det är ju så fint med snö.
Fast inte inne...




Bunden vers (Haiku) av Veronika Lundqvist
Läst 491 gånger
Publicerad 2005-03-03 22:16



Bookmark and Share


    Jnåt
fast den känns inte vardaglig.
2005-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist