Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torpargrunderna står övergivna för länge sedan


och regnet som
föll hårt mot
ingenstans
där gatorna alltid
står tomma

ett liv i vacuum
är kanske inget liv
att andas i
men kontrasten
mot hysterin
som föll mot träden
i ingenstans

är ingen bagatell.




Fri vers av temugg
Läst 526 gånger
Publicerad 2007-04-26 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg