Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon


Dina ögon ser,
Ja, dina ögon slår mig
Från själens djupa sår
Jag ber
Jag vill inte att du ska se mig
för den jag verkligen är
är ingen vacker dam.

Nä jag är något annat
Något av en gam,
Gör allt för egen vinnig
Bryr mig inte om,
vem jag sårar eller hur

Ego det e jag
Men det vet du inte än
Så snälla sluta se,
ja, snälla sluta plåga mig




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-04-27 11:57



Bookmark and Share


  Merrlina
håller me steve nedanför :)
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely