Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens lejon


Sorgens lejon anländer var natt
Kvart i ett som vi förut sagt

Rispar, retar, plågar mig till söms,
Skär djupa sår på mina bleka armar
Klyver min hud i två
Knyter mina tarmar
Tar dem i sitt gap, spräcker dem med sina vassa tänder.
Kör ner dem i min hals
Allt sätts som en klump i strupen
Ja, alltid samma vals

Tortyr
Tortyr!
Upprepas var natt
När ska detta nå sitt slut?
Märker ni inte?
Nä, ni har aldrig hört detta barnets plågande skratt




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-04-27 11:59



Bookmark and Share


  Merrlina
Ont de gör vill inte att vackra människor som dig ska känna denna smärta
*krama*
2007-05-09

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Usch :-/ Det var en grym dikt, du får fram känslorna tydligt och gränsar till morbida liknelser, starka ord minst sagt, starka ord till stakra känslor från en stark liten dam, starkt skrivet!
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely