Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag får mitt brännvin

problem i världen
ja bryr mig skit
ja får mitt brännvin
ja har kommit hit

jag tjänar lönen
jag jobbar bra
jag läser tidningen
varje dag

min fru e vacker
å ganska bra
hon ger mig kärlek
i många dar

ja jobbar ofta
nio till fem
å blir förbannad
när ja kommer hem

ja dricka brännvin
å säger \"fan\"
va de e usligt
varje dag

men ja e lycklig
och utan hår
månne ja trampar
på många tår




Fri vers av august
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-27 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

august
august